logo
RNTV Live

Handbal în doru’ lelii!

DSC_0044-640×360
Cristian Anghelescu

Aseară, la Craiova, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, junioarele CSM-ului nu au contat în partida cu gazdele de la SCM, cedând lamentabil, 52-17 (23-10)!

Partida a avut un singur sens de vreme ce gazdele au condus la pauză cu 23-10 iar în ultimele 20 de minute, de la un cât de cât digerabil 34-14 s-a ajuns la scorul final, 52-17, așadar un parțial de 18-3 care ne duce cu gândul la tot ce este mai rău pentru viitor!

O diferență de 35 de goluri la acest sport reprezintă suprema deziluzie, această decepție fiind legată exclusiv de deciziile fără fundament ale celor care sunt plătiți să conducă destinele sportului din Ploiești. Dar care, cum se vede, nu reușesc decât să umple de ridicol acest fenomen…

Bogdan Burcea, antrenor S.C.M. Craiova:

„Nu mă pot lăuda cu nimic după acest meci, nici măcar cu un antrenament bun. Am încercat să scoatem ceva din acest meci, dar nu avem ce concluzii să tragem. Joi vom vedea nivelul la care ne aflăm, mergem să ne batem. Respectăm campioana Europei, dar mergem să luptăm la București”.

CSM Ploieşti: Mititelu, A. Dumitru, A. Bărbuceanu – A. Mihart (7 goluri), A. Şerban (3), A. State (3), B. Marin (3), Fulgeanu (1), B. Ionescu, Gros, M. Năstase.

S.C.M. CRAIOVA: Paşca, Dumanska, Stanciu –  Ianaşi (6), Trifunovic (2), Şelaru (7), Landre (4), Nikolic (7), Andrei (4), Băbeanu (1), Burlachenko (7), Zaremba (4), Zamfir (9), Ţălu (1).

În etapa a V-a, handbalistele CSM-ului vor evolua, joi, la Ploiești, de la ora 17:00, în compania formaţiei Universitatea Cluj.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor