Halep s-a distrat și cu Kasatkina, la Beijing!

halep - kasatkina
Cristian Anghelescu

Halep s-a distrat și cu Kasatkina, la Beijing!

Simona Halep a avut ocazia revanşei în faţa Dariei Kasatkina mai repede decât s-ar fi aşteptat.

După 2-6, 1-6 săptămâna trecută în turul secund de la Wuhan, românca s-a impus în oglindă, la Beijing, (6-2, 6-1) după 69 de minute de joc.!

Halep s-a distrat cu rusoaica în primul set, jucându-se cu ea precum șoarecele cu pisica, pasând-o pe tot terenul și bucurându-se după fiecare realizare.

Meciul a debutat cu trei break-uri, două pentru constănțeancă. Iar deznodământul a venit după un serviciu câștigat, un nou break și o finalizare en-fanfare care a extaziat asistența!

Setul secund, câștigat și mai net!

Setul secund a debutat cu game pentru Kasatkina, fapt penalizat de sportiva din România cu un răspuns excepțional. Ea a apăsat pedala accelerației câștigând totul până la sfârșit! Șase game-uri consecutiv!

Nu numai rezultatul în sine mulțumește cât jocul nervos și precis al Simonei, mai toate răspunsurile pentru rusoaică fiind decisive!

Ea s-a calificat în semifinalele competiției acolo unde va întâlni câștigătoarea partidei din Sorana Cârstea și letona Jelena Ostapenko.

Cum se cunoaște, în cazul în care va câştiga trofeul din capitala Chinei, Halep va deveni noul lider mondial!

 

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor