logo
RNTV Live

Halep e în semifinale la Cincinnati!

Radwanska Halep-715×545
Cristian Anghelescu

Cu toate că ploaia a dat peste cap programul semifinalelor de la Cincinnati, meciul Simonei cu Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 5) s-a jucat după o perioadă de așteptare iar victoria româncei a fost de netăgăduit: 7-5, 6-1!

Meciul a început rău pentru Simona, care s-a văzut condusă după 20 de minute de joc cu 4-0! Găsind resurse nebănuite, aceasta a reușit o suită de cinci game-uri la rând și a închis setul după ce a mai pierdut un ghem!

În al doilea set, Halep a câştigat 13 din ultimele 15 game-uri pentru o victorie impresionantă, iar acum doar Angelique Kerber o mai desparte de ultimul act. Germanca, numărul doi mondial, va evolua în careul de aşi cu o presiune enormă, nu doar ca urmare a faptului că joacă împotriva Simonei, al cărui joc e în multe momente dezarmant, dar şi ca urmare a mizei: dacă se impune la Cincinnati, va fi de luni noul număr unu mondial. Obosită după finala de la Jocurile Olimpice, nemţoaica nu ar trebui să o oprească pe Simona din drumul spre finală, evident dacă sportiva noastră va reuşi o partidă similară ca cea de azi-noapte.

La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a jucat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la competiţia din acest an.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor