logo
RNTV Live

Halep, duel cu liderul WTA la Turneul Campioanelor!

hale
Cristian Anghelescu

Simona Halep şi-a aflat adversarele din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, competiţia care încheie anul în circuitul WTA şi la care iau startul cele mai valoroase opt jucătoare ale lumii în 2016.

Românca (4 WTA) face parte din Grupa Roşie, unde va înfrunta liderul mondial, germanca Angelique Kerber, americanca Madison Keys (7 WTA) şi slovaca Dominika Cibulkova (8 WTA).

Primele două clasate din grupă vor obţine biletele pentru semifinalele turneului de la Singapore.

Halep are un palmares favorabil cu două dintre cele trei adversare din Grupa Roşie. Românca conduce cu 4-3 în duelurile cu jucătoarea care va încheia anul în fruntea clasamentului WTA, Angelique Kerber, şi cu 4-1 în confruntările cu Madison Keys.

Doar Cibulkova are avantaj în jocurile directe cu Halep. A învins-o de trei ori şi a pierdut în două rânduri contra constănţencei.

Simona Halep se află la a treia prezenţă consecutivă la Turneul Campionilor, unde a ajuns până în finală în 2014 şi a fost eliminată anul trecut încă din faza grupelor.

Grupa Roşie

Angelique Kerber

Simona Halep

Madison Keys

Dominika Cibulkova

Grupa Albă

Agnieszka Radwanska

Karolina Pliskova

Garbine Muguruza

Svetlana Kuznetsova / Johanna Konta

Simona Halep, rezultate directe cu adversarele din Grupa Roşie

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3

Simona Halep vs Madison Keys 4-1

Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va avea loc în perioada 23-30 octombrie şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

sursa: digisport

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor