logo
RNTV Live

Guvernul Orban, “răspândacul” restricțiilor și al incompetenței!

bogdan_toader
rnews

Combinația de tupeu și de incompetență este caracteristica principală a lui Ludovic Orban, premierul României și omul lui Iohannis!

Orban a mai găsit, zilele acestea, o categorie de oameni pe care să dea vina pentru faptul că guvernul nu este capabil să asigure condițiile minime de restrângere a răspândirii noului coronavirus. De această dată, tinerii sunt cei care au fost luați în colimator, iar mintea celui care se află în fruntea Guvernului României a mai scornit o expresie extrem de periculoasă: “adolescenții sunt răspândaci de virus”!

După PSD, practic, tinerii acestei țări sunt indicați de către însuși premierul Statului Român drept noii principali vinovați de epidemia care se propagă cu repeziciune în rândul populației! Guvernul Orban nu are nicio vină?

Guvernul “imaculaților” se dovedește a fi capabil doar de impunerea de noi restricții! Iar astăzi, 9 noiembrie, România a intrat, din nou, în carantină!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților, a atacat astăzi modul haotic în care guvernează Cabinetul Orban:

“De azi, masca este obligatorie, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. De azi, nu avem voie să ne deplasăm “fără motiv întemeiat” pe timpul nopții. De azi, toate magazinele rămân deschise doar până la ora 21.00. Și tot de astăzi, toate grădinițele, școlile și liceele sunt închise!

Noi suntem cei supuși restricțiilor. Dar ce face Guvernul României, de azi, pentru cetățenii acestei țări?

Testează populația gratuit? NU!

Plafonează prețul măștilor de protecție, obligatorii de azi? NU!

Asigură tablete elevilor și laptopuri cadrelor didactice? NU!

Sprijină micii întreprinzători, pentru a nu-și pierde sursa de venit? NU!

NU, Guvernul Orban știe doar să impună restricții, fără să asigure minimele condiții pentru ca populația să nu sufere!Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze pentru a scăpa țara de acest Guvern care nu a făcut nimic pentru ei, care i-a abandonat! Și, mai mult, care i-a învinovățit zilnic de creșterea numărului de infectări!”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor