Gusturi și branduri noi la Ploiești Shopping City. Începe aventura mexicană la primul Taco Bell din Ploiești şi experimentează stilul Salamander

cautam-reporteri-republikanews

Gusturi și branduri noi la Ploiești Shopping City. Începe aventura mexicană la primul Taco Bell din Ploiești şi experimentează stilul Salamander

Gusturi și branduri noi la Ploiești Shopping City

  • Începe aventura mexicană la primul Taco Bell din Ploiești
  • Experimentează stilul Salamander

 

just insolv sprl

Ploiești, 22 octombrie – Toamna vine cu gusturi noi și branduri în tendințe la Ploiești Shopping City.

Primul restaurant Taco Bell din Ploiești te așteaptă, începând de mâine, 23 octombrie, în zona food a centrului comercial cu arome exotice și experiențe culinare inspirate din filozodia LIVE MÁS. Taco Bell este principalul lanț de restaurante de tip Quick Service de inspirație mexicană, unde poți descoperi faimoasele Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme. Ingredientele îmbină carnea de vită, pui sau porc cu varietăți de fasole, legume proaspete, brânză și sosuri Mild, Hot sau Fire. Restaurantul este deschis în intervalul 10:00 – 22:00.

Pe segmentul de încălțăminte, Ploiești Shopping City te așteaptă, din această lună, cu noul magazin Salamander. Conceptul brandului este conturat în jurul trendurilor de lifestyle, amestecate cu umor, culoare și energie cotidiană. Oferta magazinului cuprinde branduri renumite de încălțăminte, poșete și accesorii, printre care Salamander, Flavia Passini, Otter sau Ara. Stilul casual-sport rămâne vedeta acestui sezon, care te va surprinde cu aplicații textile îndrăznețe, combinații cromatice surprinzătoare și design nonconformist.

Află mai multe de pe site-ul Ploiești Shopping City și de pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here