Gripa a mai ucis un om în Prahova. Virusul mortal a răpus 39 de persoane

Ministerul Sănătății anunţă că începe campania de vaccinare antigripală gratuită
cautam-reporteri-republikanews

Gripa a mai ucis un om în Prahova. Virusul mortal a răpus 39 de persoane

Gripa a mai răpus un om . De data aceasta este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani dinul Prahova. Aceasta a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Suferea şi de alte boli şi nu era vaccinată.A decedat vineri

Numărul deceselor înregistrate la nivel naţional ajuns la 39, a anunţat Institutul Naţional pentru Sănătate Publică. De menţionat este şi că numărul cazurilor de infecţii respiratorii a depăşit 100.000.

Specialiştii în boli infecţioase susţin că, în acest sezon, virusul gripal e mult mai periculos. Şi-a modificat structura şi generează infecţii severe.

Potrivit Observator.tv astăzi se reiau cursurile în toate şcolile din ţară, iar cifrele arată că până acum trei zile numărul îmbolnăvirilor la nivelul unităţilor şcolare era de peste 5800. Dacă, într-o sală de clasă, trei copii sunt diagnosticaţi cu gripă, trei zile la rând sau 20% din întreaga unitate şcolară absentează, atunci cursurile pot fi suspendate, la cererea directorului şcolii.

Vezi şi https://republikanews.ro/fotoactiune-rutiera-de-amploare-in-desfasurare-vezi-unde-actioneaza-oamenii-legii/?fbclid=IwAR3I0yx237WIHDllI6oSGQF7Putj5BsJECo8EMdpWF1pmKQ-QRQhCtaJjWw

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here