logo
RNTV Live

Grevă spontană la SPFL Ploieşti. Au pus lacăt pe uşă şi au plecat/ VIDEO

Grevă spontană la SPFL Contribuabilii , enervaţi la maxim de atitudinea angajaţilor de la SPFL Ploieşti
Mihai Constantinescu

Contribuabilii , enervaţi la maxim de atitudinea angajaţilor de la SPFL Ploieşti. Grevă spontană la SPFL

Situaţie fără precedent astăzi în Ploieşti. Angajaţii de la Finanţe Locale au lăsat baltă munca şi au plecat toţi acasă. Aşa au decis să protesteze faţă de noua grilă de salarizare. Se pare că nu vor beneficia de măriri salariale aşa cum se întâmplă în alte segmente din aparatul administrativ. Contribuabilii veniţi la ghişee au dat de porţi închise.

Grevă spontană la SPFL Ploieşti. Au pus lacăt de uşă şi au plecat. Nimeni nu a vrut să dea vreo explicaţie pentru măsura drastică luată. Nici jurnliştilor şi nici contribualbililor veniţi la SPLF Ploieşti pentru a rezolva diferite probleme. Angajaţii pur şi simplu le-au întors spatele.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/la-loc-comanda-fostul-sef-al-finantelor-prahova-fost-condamnat/

 

 

S-a recurs la grevă spontană pentru că nu li s-a majorat salariile. La nivelul judeţului Prahova mai multe segmente de activitate au beneficiat de măriri de salariu. Sunt şi unele segmente care nu au beneficiat de măriri, aşa cum sunt şi cei de la muzee şi finanţe. Un angajat va pleca acasă tot cu 1.200 de lei pe lună. Aşa se face că cei de la finanţe locale Ploieşti au făcut astăzi grevă spontană. Nu se ştie deocamdată dacă luni se vor întoarce la lucru.

La Finanţe Locale PLoieşti lucrează 180 de persoane.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor