logo
RNTV Live

GreatTimes pentru reduceri în Ploiești Shopping City

Winter Sales_Ploiesti Shopping City
rnews

#GreatTimes pentru reduceri în Ploiești Shopping City
• Reduceri de până la 70% în magazinele de fashion
• Oferte avantajoase la produsele electro-IT

Ploiești, 28 Ianuarie – Planurile de început de an sunt întotdeauna mari, dar nu și prețurile. Ploiești Shopping City declară #GreatTimes pentru reduceri.

Reduceri de până la 70%

Zeci de promoții la cele mai cool articole vestimentare ajung pe rafturile magazinelor, iar în cazul Koton și Colin’s prețurile sunt tăiate cu până la 70%. Zara si H&M vin cu oferte de nerefuzat la articole fashion și accesorii în tendințe.

Branduri precum Tezyo, CCC și Benvenuti anunță reduceri de până la 55% la modele variate. Până la finalul acestei luni, orice pereche de încălțăminte achiziționată din magazinul CCC vine cu o reducere de 50% la a doua pereche, a treia fiind gratuită. Promoția cuprinde și produsele aflate deja la reducere.

#GreatTimes și pentru cei care și-au stabilit rezoluții mărețe și vor să adopte un stil de viață activ. O gamă diversă de echipamente sportive îi așteaptă în magazinele Hervis, Intersport și Salamander la prețuri promoționale.

Oferte de neratat și la produsele electro-IT
Pentru pasionații de tehnologie, Flanco a pregătit oferte de până la 60% la branduri de top iar Altex vine cu oferte bune la electronice, electrocasnice inteligente si device-uri smart.
Promoțiile sunt valabile până în luna februarie, în limita stocului disponibil.
Mai multe detalii despre Winter Sale pe site-ul Ploiești Shopping City și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City
Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor