GREAT SHOPPING, SMART TIMES: 9 super premii high-tech pentru 9 zile aniversare, la Ploiești Shopping City

premii la Shopping City
cautam-reporteri-republikanews

GREAT SHOPPING, SMART TIMES: 9 super premii high-tech pentru 9 zile aniversare, la Ploiești Shopping City

În perioada 6 – 14 noiembrie, Ploiești Shopping City marchează aniversarea de 9 ani cu 9 zile speciale și 9 super premii high-tech. Astfel, în cadrul campaniei GREAT SHOPPING, SMART TIMES, cumpărăturile zilnice de minimum 300 de lei pot aduce participanților unul dintre cele 9 premii SMART 2021 menite să le ușureze viața cotidiană.

Sâmbătă, 6 noiembrie, în prima zi aniversară, participanții care au făcut shopping în centrul comercial de cel puțin 300 de lei pot câștiga o pereche de căști overhead Bang & Olufsen, iar duminică, 7 noiembrie, un norocos va intra în posesia super Aspiratorului Roborock.

Între celelelate premii zilnice SMART ale campanei se numără: Espressor de Cafea De Longhi, 1 Ipad 9, sistem audio surround JBL, brățară FitBit Charge 5, ochelari audio BOSE Frames Tenor. În ultimul weekend aniversar se vor oferi un Pick Up TEAC pentru viniluri și un IPhone 13Pro.  

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-shopping-smart-times/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here