Graţiela Gavrilescu:”Nu putem stopa violența și abuzurile doar prin niște hotărâri judecătorești, care rămân simplă literă moartă!”

Graţiela Gavrilescu:”Nu putem stopa violența și abuzurile doar prin niște hotărâri judecătorești, care rămân simplă literă moartă!”.

Violenţa domestică trebuie stopată de urgenţă. Este concluzia deputatului umanist Graţiela Gavrilescu, după ce s-a constat că astfel de cazuri cu final tragic sunt o constantă în societatea româbească.

“Din păcate, și acest an a început cu vești rele…Nu am să mă refer, de data aceasta, la cele a căror rezolvare “costă” mult timp sau mulți bani, ci la măsurile pe care și România ar fi trebuit să le ia de mult pentru ca ordinele de restricție, date de instanțele de judecată, să fie respectate, aplicate, controlate, eficient monitorizate. Recent, am mai avut două victime ale ignorării acestor ordine de către persoanele violente împotriva cărora au fost date!În unul dintre cazuri, fiica victimei a fost nevoită să-i apere viața mamei atacându-și ea însăși, cu un cuțit, propriul tată agresor…Situația nu poate continua astfel!Nu putem stopa violența și abuzurile doar prin niște hotărâri judecătorești, care rămân simplă literă moartă!”, a scris pe Facebook Graţiela Gavrilescu.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/scandal-intr-o-parcare-din…/

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here