Graţiela Gavrilescu:”Sunt pentru alegeri anticipate, urmate de formarea unui guvern legitim, constituțional, alcătuit prin voința românilor!”

vot Graţiela Gavrilescu
Graţiela Gavrilescu:"Este momentul să punem punct și să o luăm de la capăt, DEMOCRATIC!"

Graţiela Gavrilescu:”Sunt pentru alegeri anticipate, urmate de formarea unui guvern legitim, constituțional, alcătuit prin voința românilor!”

Într-o poatare pe Facebook, deputatul Graţiela Gavrilescu a explicat faptul că România are nevoie de un guvern competent, capabil să o scoată din crizele multiple. Din acest motiv a semnat moţiunea.

“Guvernul Cîțu este istorie!Moțiunea a trecut cu 281 voturi PENTRU din cele 281 valabil exprimate.

Așa cum am promis, am semnat moțiunea, am fost prezentă la vot și am votat pentru binele României.România are nevoie, mai mult decât oricând, de un guvern competent, capabil să o scoată din crizele multiple în care a fost aruncată, în fiecare minut al ultimilor doi ani, cu fiecare euro împrumutat, cu fiecare factură de utilități umflată, cu fiecare pensie înghețată, cu fiecare firmă falimentată, cu fiecare școală închisă și spital incendiat, cu fiecare român de care familia s-a despărțit definitiv, în condiții atât de inumane și tragice încât și icoanele noastre au început să plângă!Singurul meu regret al acestei zile este acela că domnul Cîțu nu a înțeles și nu își cere iertare pentru nimic din toate acestea! Ba chiar acuză!

Este momentul să punem punct și să o luăm de la capăt, DEMOCRATIC!Să încheiem cu calculele și negocierile politicianiste!Să cerem votul cetățenilor și să ținem cont de valoarea lui!

Sunt pentru alegeri anticipate, urmate de formarea unui guvern legitim, constituțional, alcătuit prin voința românilor!!, a încheiat Graţiela Gavrilescu.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here