logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu solicită să se pună stop abuzurilor: “Ne-am “liniștit” și cu alocațiile copiilor”

Asursa foto Antena 1
Mihai Constantinescu

Stop abuzurilor! Graţiela Gavrilescu solicită să se pună stop abuzurilor: “Ne-am “liniștit” și cu alocațiile copiilor”. Deputatul umanist a cerut dreptate după ce premierul Florin Câţu a anunţat că alocaţiile rămân la valoare actuală.

“Ne-am “liniștit” și cu alocațiile copiilor. Fără vreo apăsare, premierul Cîțu ne-a lămurit, în briefingul de presă de azi: nu au fost prevăzuți bani în buget pentru asta! De ce nu au fost prevăzuți, deși ERA LEGE, nu ne-a mai spus…O fi prea ocupat să tranșeze lucrurile în alianță, cu Vlad Voiculescu, pe subiectul Medimfarm?Ori… preocupat de lupta pentru câștigarea șefiei PNL?Dumnezeu cu mila!”

Vă reamintim că anul trecut, Guvernul României a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevedea majorarea locaţiilor. Majorarea urma să se facă în cinci etape.Primele două au fost deja respectate, dar cea de-a treia, din iulie, tocmai a fost anulată.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor