Graţiela Gavrilescu, îngrijorată de situaţia din România:”Nici propaganda comunistă nu avea tupeul să nege evidența în halul ăsta”

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copii
angajata scoala a cerut mita
cautam-reporteri-republikanews

Graţiela Gavrilescu, îngrijorată de situaţia din România: “Nici propaganda comunistă nu avea tupeul să nege evidența în halul ăsta”, contextul în care, în spaţiul public apar declaraţii care se bat cap în cap.

“Mă îngrijorează discrepanța majoră de mesaj dintre recentele declarații publice făcute de guvernatorul BNR și, respectiv, premier! Primul ne avertizează că ne așteaptă o toamnă și o iarnă cu scumpiri semnificative la energie și, de la acestea, în lanț, cam… la tot. Și chiar sugerează că bugetul s-ar cere, urgent, alimentat cu niște taxe, puse cel puțin pe produsele de lux…Premierul, în schimb, ne povestește un alt film: despre salariile și puterea de cumpărare mai mari ale românilor și despre starea lor de fericire…Nici propaganda comunistă nu avea tupeul să nege evidența în halul ăsta!Să fie efectele… acordurilor muzicale ale Festivalului Electric Castle de la Bonțida-Cluj, între spectatorii căruia s-a aflat și prim-ministrul?Știam și noi zicala “țara piere de tătari, baba bea cu lăutari!”, dar habar n-aveam că beția e așa gravă și durează așa mult.”, a scris deputatl umanist Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

Vezi şi https://republikanews.ro/serbare-campeneasca-si-altele-in-prahova/?fbclid=IwAR2TB3eOua27dqt7NYLjwh5oaH-cYBTflGq7n8lNbmubtAUp77lFuwnIOVs

just insolv sprl

Vezi şi https://republikanews.ro/strada-din-ploiesti-blocata-de-gunoaie/?fbclid=IwAR2EAjCJVBNxDoUJQRe4STMc1sJ1CVQpKhyRghAzMkXAuCrTeFRYQitKStc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here