logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu: “Fix in ziua în care România a înregistrat un vârf de confirmări de infectare cu coronavirus-(…)ne dă un fel de pe loc repaus”

94356734_3088697124515859_8597327463372029952_n
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu: “Fix in ziua în care România a înregistrat un vârf de confirmări de infectare cu coronavirus-(…)ne dă un fel de pe loc repaus”

Măsurile de relaxare ce ar putea să apară după 15 mai, în contextul pandemiei de coronavirus stârneşte îngrijorare. Iată ce crede deputatul Graţiela Gavrilescu.

“Fix in ziua în care România a înregistrat un vârf de confirmări de infectare cu coronavirus- 468 cazuri- domnul președinte Iohannis ne dă un fel de pe loc repaus și ne spune că, după 15 mai, avem liber la ieșit din case, dar cu masca pe figură în spațiile publice și în mijloacele de transport în comun.
Grija asta prezidențială mă cam pune pe gânduri!
Ca și optimismul domniei sale!
O fi dat în bobi de numai dumnealui știe că lucrurile vor merge spre bine?
Parcă temerea specialiștilor era că greul va veni abia la o săptămână-două după Paști…
Sau o fi simțit vreun imbold să urmeze exemplul de acum 6 zile al Austriei și Danemarcei?
Sau poate pe cel al Consiliului Județean Prahova, care a luat această decizie cu mult înainte, dovadă că mulți primari deja au procurat măști pentru localnici?!
Cert e că ceva se întâmplă cu domnul președinte, dacă de la poziția ficus a trecut la cea de comunicator al guvernului!”, a spus Gavrilescu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor