Graţiela Gavrilescu despre ministru Tătaru:”Ne bagă bunicii și părinții în sperieți că îi vor încuia în camere”

sursăa foto Facebook

Graţiela Gavrilescu despre ministru Tătaru:”Ne bagă bunicii și părinții în sperieți că îi vor încuia în camere”

Grațiela Gavrilescu, vicepreședintele Partidului Forța Națională, a tras un semnal de alarmă pe Facebook despre posibilitatea ca persoanele de peste 65 de ani, cu sau fără Covid să fie izolați în condiții speciale.

“Dar pe dl Tataru unde il tratăm?

Dl încă ministru Tătaru admite ideea ca, la o adică, seniorii români cu vârste de peste 65 de ani să fie băgați de-a valma în carantină pe termen lung, în hoteluri- rechiziționate sau nu, unde să li se asigure toate condițiile necesare…
Mai puțin dreptul fundamental la libertate și cel de a decide, desigur!
Oameni buni, în ce țară și în ce an trăim dacă, nu oricând, ci în a doua zi de Paști, un ministru își permite să emită astfel de aberații?
În loc să ne mulțumească pentru că am înțeles să rămânem în case, că am acceptat pentru prima oară în viață, să nu mergem să luăm Lumină și să ne încurajeze că va fi mai bine, dl ministru ne bagă bunicii și părinții în sperieți că îi vor încuia în camere ca pe chinezi!
Până când își va scrie demisia sau va fi demis, pe dumnealui unde îl închidem să se trateze?”, a spus Gavrilescu pe Facebook.

https://magnanews.ro/…/o-idee-stralucitoare-toti-roman…/amp/

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-primul-deces-din-cauza-covid-19-cine-este-pacientul/?fbclid=IwAR3U_iWGuujqXV42spo1B27koBf8PHpWW0LX-z30rhVNQMNprJNDxDr5LEU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here