logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu, deputat PPU-(SL),atac dur la adresa PNL: Din nou, abuzul este “exemplul personal” prin care guvernanții doresc să ne educe?!

gratiela-gavrilescu
Dumitrescu Vlad

PNL are programat sâmbătă, 25 septembrie, congresul la care va fi ales noul președinte al partidului.

La congresul de la complexul Romexpo sunt așteptați 5.000 de delegați din toată țara, deși Capitala a trecut astăzi de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. În condițiile restricțiilor impuse la această rată, deputatul Grațiela Gavrilescu, președinte al BEx PPU-(SL) a criticat dur decizia liberalilor de a continua desfășurarea alegerilor interne.

  ”Când…CONGRESUL poartă fesul, “zădărnicirea combaterii bolii”, incriminată, cu mânuța lor, de guvernanți, nu mai contează!Mai are vreo importanță că, astăzi, mai erau doar 24 de locuri la ATI?Mai bine să le spunem bun-venit la ROMEXPO celor 5000 de votanți ai PNL, cărora, dacă am înțeles bine, li se mai adaugă și 48 de secretariate de întâmpinare plus cei care se vor mai afla cu treabă de organizare pe acolo…Faptul că toți sunt vaccinați nu constituie o garanție: vaccinul nu îi scutește de boală ci doar îi protejează de o formă gravă a ei…Deci, 5000 de potențiali purtători/transmițători de virus vor veni, din toate colțurile țării, într-o sală din București, la vot!Deși, legal, acolo s-ar putea “manifesta” cel mult 2500!Din nou, abuzul este “exemplul personal” prin care guvernanții doresc să ne educe?!”, a scris deputatul Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor