Graţiela Gavrilescu: “Dați liber, în Parlament, legilor BUNE PENTRU ROMÂNi!”

sursă foto Lumea Politică

Graţiela Gavrilescu: “Dați liber, în Parlament, legilor BUNE PENTRU ROMÂNi!”. Acesta este mesajul deputatului umanist într-o postare pe Facebook în care se ia, din nou, apărarea populaţiei.

“Până mai ieri, PNL și USL s-au luptat, luni de zile, pentru supremația în propriile partide.Au urmat nominalizarea, în bășcălie, a unui premier cu șanse ZERO, și a actualului, pe care propriul partid îl faultează unde-l prinde!“Între timp”, pandemia este total scăpată de sub control.

500 de morți pe zi înseamnă decimarea populației!

Chiar nu înțelegeți, domnilor Cîțu și Iohannis?

Sau înțelegeți și nu vă pasă?

Folosiți-vă puterea și folosiți pârghiile democratice ÎN FAVOAREA POPULAȚIEI!Dați liber, în Parlament, legilor BUNE PENTRU ROMÂNI!Peste câteva zile, este 1 noiembrie!Nu avem, încă, avizele comisiilor și nu am putut vota proiectul prin care am propus, alături de colegii din PSD, schemele de ajutor, de compensare a prețurilor la energie electrică și gaze!

Miercuri am putea vota acest proiect, în regim de urgență!… dacă, desigur, nu doriți ca valului COVID să i se adauge și cel al pneumoniilor…Și alte proiecte urgente, promovate de noi, își așteaptă votul.Le amintesc doar pe cele ce țintesc siguranța alimentară!Toate statele sunt preocupate de aceasta, nu și România!Știți cât a ajuns să coste un litru de ulei, domnule Cîțu?Sau “nu consumați” nici ulei?

Vezi şi https://republikanews.ro/criza-de-sange-in-prahova-2/

cel mai verde complex reziential

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here