logo
RNTV Live

O comună săracă din Prahova are grădiniţă modernă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O comună săracă din Prahova are grădiniţă modernă

Copiii din comuna Colceag dispun de o grădiniță modernă, care ar putea concura cu cele mai dotate instituții preșcolare din județ. Vorbim despre o comună în care doar 40% dintre drumuri sunt asfaltate și care, în prezent, nu toți locuitorii beneficiază de apă, de canalizare și de gaze. Totuși, primarul comunei Valentin Stan și-a dorit condiții mai bune pentru copiii din sat, astfel că a decis ca prima investiție să fie în sistemul de învățământ din localitate.

Comuna Colceag, o localitate săracă, aflată la aproximativ 30 kilometri de Ploiești, este condusă de Valentin Stan de aproape un an. Cu toate acestea, cei din Colceag se pot lăuda cu o grădiniță modernă, care ar putea concura cu cele mai dotate instituții preșcolare din județ.

Inițiativa îi aparține primarului Valentin Stan. A decis ca prima investiție din mandatul său să fie în unitatea de învățămând destinată preșcolarilor, deoarece de acolo pleacă prima sămânță de educație în viitorul comunei. Copiii de aici au parte de un loc de joacă, de grup sanitar în interior, dar, printre altele, și de laptop și un LCD unde pot urmări emisiuni educaționale.

Așadar, chiar dacă nu toată comuna este racordată la sistemul de apă și de  canalizare,  cei 26 de copii care învață acolo  beneficiază de toate condițiile necesare unui sistem de educație modern.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vitezoman-implicat-in-accident…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.rocolceaga

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor