Grădina Botanică Bucov, unicat în ţară. Află cum este posibil

cautam-reporteri-republikanews

Grădina Botanică Bucov este unicat în ţară. Cel puţin aşa susţin autorităţile locale care au reuşit acest lucru după ce au dotat grădina cu o fântână în formă de piramidă, unică în România.

Pentru un rezultat cu efect rapid, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au cheltuit o mică avere, adică 45.000 de euro. După patru luni de muncă, Grădina Botanică este dotată acum cu o  fântână impresionantă, ce are o înâlţime de şapte metri şi este din inox. Primele teste au fost deja făcute şi se pare că funcţionează perfect.

just insolv sprl

„Aşa ni s-a spus, că este unică, noi am gândit-o aşa datorită faptului că am vrut ca această grădină să fie o grădină a viitorului, deoarece sunt vieţuitoare care nu cresc într-o zi, ca Făt-Frumos. Trebuie să aşteptăm. Am plecat de la efectul de piramidă care se întâlneşte în natură. Şi clădirea centrală va fi tot sub formă de piramidă, de sticlă”, a declarat corespundentului MEDIAFAX, Emilia Iancu, directorul Muzeului de Ştiinţele Naturii Prahova.

sursa http://www.mediafax.ro/social/fantana-arteziana-unica-in-forma-de-piramida-construita-la-gradina-botanica-bucov-16257008

sursa foto libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here