logo
RNTV Live

Gondola Sinaia, amendată de comisarii de la Protecția Consumatorului Prahova. Haos de nedescris

gondola
Mihai Constantinescu

Gondola Sinaia, amendată de comisarii de la Protecția Consumatorului Prahova. Haos de nedescris

Cei care au fost ieri la Sinaia și au vrut să se bucure de schi s-au trezit că trebuie să stea la cozi interminabile. Cateva ore bune Gondola Sinaia nu a putut funcționa din cauza condițiilor meteo, iar telecabina nu a putut face fată numărului mare de turiști. În tot acest timp erau eliberate bilete pentru a o folosi.

Comisarii de la Protecția consumatorului au intrat pe fir și au aplicat amenzi.

“Ieri, in intervalul 8.00 -11.55 gondola din Sinaia pe tronsonul cota 1400 – 2000 nu a funcționat, din cauza depunerii de gheață și chiciură. În toată aceasta perioadă, la baza în Sinaia se comercializau tichete, fapt ce a dus la supraaglomerarea platformei intermediare de la 1400. De menționat faptul ca pe tronsonul 1400-2000 funcționa totuși telecabina aceasta având o capacitate mult redusa.

Față de cele menționate operatorul economic a fost sancționat cu 1 amendă in valoare de 15.000 lei și masuri de returnare contravaloare servicii neutilizate, asigurare coborâre în siguranță a consumatorilor, prin prelungire program funcționare și de asemenea obligativitatea de a se asigure că sunt informați consumatorii cu privire la nefunctionarea instalatiilor”, a scris pe Facebook.Ion Iordăchescu, Comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursă foto SKI ROMANIE

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor