logo
RNTV Live

Godină a desființat-o pe actrița pro LGBT: A jucat un rol de circar

Godină a desființat-o pe actrița pro LGBT
Ciprian Radu

Godină a desființat-o pe actrița anti-normalitate

Poliţistul Marian Godină comentează ironic incidentul de la Cluj, în care o actriță a fost ridicată de jandarmi.

Actrița fusesse înainte la marșul homosexualilor și al lesbienelor. A ținut să vină la cel al normalității, pentru a-i provoca pe participanți… la un dialog.

Godină spune că, din fericire pentru tânără, jandarmii au acționat corect și inspirat, deoarece femeia risca să încingă spiritele. 

„Ieri a fost pentru a doua oară când am descoperit o actriţă de care nu auzisem. A ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar. Actriţa noastră a participat la un marş LGBT, după care a ţinut să meargă şi la manifestaţia antigay. S-a dus acolo, după cum ea ne spune, ca să facă dialog. Adică nu doar să asculte şi să tacă (ceea ce era oricum ostentativ).

S-a gândit ea cumva că oamenii ăia, ale căror păreri sunt neschimbate de câteva secole, pot fi aduşi pe calea cea dreaptă de către ea, prin dialog.

Şi-o fi zis ceva de genu’: “Mă, cu oamenii ăia o fi dialogat careva? Ia, că mă duc eu să-i luminez. O să dialoghez eu cu ei şi vor înţelege cât de încuiaţi sunt. Ba chiar vor pleca unii de la marş ţinându-se de mână câte două cefe late, dintre care una va ţine şi un trandafir în dinţi. Timp în care îşi va suna nevasta să o anunţe că divorţează pentru că s-a reprofilat şi şi-a descoperit adevărata dragoste.

Nevastă-sa se va bucura de veste pentru că şi ea flirta de ceva vreme cu vecina de la trei. De mâine vor fi nişte oameni destupaţi, atât la figurat cât şi la propriu”, scrie poliţistul.

„Din fericire, tot pentru ea, jandarmii au băgat actoria în dubă, pentru că legea e clară în privinţa unor astfel de manifestaţii. Iar când prezenţa unei persoane instigă, acea persoană trebuie îndepărtată, pentru ca lucrurile să nu degenereze, asta pentru protecţia ei în primul rând.

Oare ce ieşea dacă nu erau jandarmii deloc? Se mai ducea acolo dornică de dialog?”, spune Marian Godină.

Godină felicită jandarmii

El consideră trist faptul că se vorbește despre un nou abuz al Jandarmeriei.

„Era suficient de citit Legea 60/1991 şi de gândit că ea se aplică la fel şi pentru bărbaţi, şi pentru femei. Că doar tot suntem împotriva discriminării. Şi cred că oricum au rugat-o frumos cam de prea multe ori”, scrie poliţistul, care felicită Jandarmeria Română.

Sursa: Digi 24

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor