Gloria Buzau – Dinamo Bucuresti 2-2


După meciul de luni, 1 Mai, de pe Stadionul Municipal din Buzău, Gloria Buzău mai are doar șanse matematice pentru a promova direct în Liga 1! Cu acest egal, Gloria se află la o distanță de 7 puncte față de locul 3, care este al doilea loc promovabil în acest sezon, din cauza situației pe care o traversează CSA Steaua, și la un punct în spatele adversarilor din partida desfășurată în Crâng.

Vestea îngrijorătoare pentru întreaga suflare microbistă din Buzău este că Unirea Dej se află la doar 3 puncte distanță! Chiar dacă accederea în Liga 1 prin intermediul barajului de promovare pare a fi o misiune foarte grea pentru trupa antrenată de Adrian Mihalcea, având în vedere echipele cu care ar putea concura: FC Argeș, UTA, Chindia și chiar U Cluj, obiectivul rămâne același stabilit la începutul sezonului: Promovarea! Dar oare este posibil?

Rămâne de văzut dacă Adrian Mihalcea și echipa sa vor reuși să facă ceea ce Ilie Stan și Cristi Pustai nu au reușit să facă în mandatele lor ca antrenori și să ducă Gloria Buzău în prima divizie după o pauză de mai bine de 14 ani. Totuși, cel mai mare avantaj pe care pare să-l aibă Gloria în momentul de față este experiența jucătorilor și forma proastă prin care trece Unirea Dej, care pare că nu reușește să facă față în acest play-off.

Gloria este „la mâna ei” în această cursă pentru locurile de baraj, pentru că dacă reușește să obțină o victorie împotriva lui Poli Iasi, echipa deja promovată, și să învingă în meciul direct cu Unirea Dej, își asigură locul de baraj !

Programul Gloria Buzau in acest final de Play-Off:

  • Gloria Buzau – Poli Iasi 07.05.
  • Unirea Dej – Gloria Buzau 11.05
  • Gloria Buzau – Otelu Galati 16.05
  • Steaua Bucuresti – Gloria Buzau 20.05

Mai multe stiri pe republikanews.ro
Ne gasiti pe pagina de facebook : republikanews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *