Gloria Buzau a stabilit data reunirii si face demersuri pentru cateva modificari la nivelul lotului, in special, in prima faza, la capitolul plecari.

Echipa din Buzau va avea prima sedinta de pregatire, in 2024, la jumatatea lunii ianuarie, cu mai bine de o luna inainte de reluarea campionatului Ligii a 2 a.

Prima echipă care a anunțat reunirea si reluarea antrenamentelor a fost Gloria Buzău. Echipa antrenată de  Andrei Prepeliță va avea prima întâlnire cu jucătorii, în 2024, pe 15 ianuarie. Ulterior, buzoienii vor avea și un stagiu de pregătire.

În privința schimbărilor de lot, Prepeliță a renunțat la doi jucători, amândoi veniți înainte de startul sezonului. Primii plecați vor fi Ionuț Șerban și Diogo Marques Izata Pereira.

Mai sunt și alți fotbaliști veniți în vară care nu l-au mulțumit pe Prepeliță, iar în aceste zile, conducerea clubului negociază rezilierile.

În privința înlocuirilor, Gloria Buzău va miza și pe fotbaliști împrumutați de la anumite formații din SuperLiga României, dar deocamdată nu există nume certe.

Gloria Buzău termină anul pe locul 5 în Liga a 2 a, la șapte puncte de liderul CSC Șelimbăr și are avans de trei puncte peste locul 7, primul care la finalul sezonului regular nu duce în play-off, loc ocupat de CSA Steaua.

În etapa a 16-a, prima din 2024, trupa din Crâng va avea meci în deplasare, cu Progresul Spartac, locul 20, ultimul din Liga a 2 a.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *