Gigi Becali face publice concluziile investigației Corpului de Control, pe care premierul Marcel Ciolacu l-a trimis la echipa Armatei. Aceste dezvăluiri survin în urma incidentului în care reprezentanții clubului au încercat să împiedice accesul echipei FCSB pe stadionul din Ghencea. Conform informațiilor, reprezentanții guvernamentali ar fi identificat mai multe deficiențe.

Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB, afirmă că există o discrepanță de 20 de milioane de euro în documentele clubului. Mai mult decât atât, omul de afaceri din Pipera susține că echipa de fotbal a Ministerului Apărării Naționale (MAPN) va intra în faliment în următoarele luni.

„Am auzit că s-a găsit o gaură de 20 de milioane de euro. CSA Steaua se va desființa în câteva luni. Dar nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să avem iar probleme. Se supără iar cei de acolo pe noi”, a spus Becali.

FCSB a încercat să ajungă la o înțelegere cu oficialii echipei armatei pentru închirierea arenei din Ghencea, la meciul cu Dinamo. Rezultatul a fost unul negativ.


După eșuarea negocierilor, se pare că Marcel Ciolacu a luat decizia de a trimite corpul de control la echipa Armatei. Acest corp de control a fost desemnat pentru a inspecta respectarea legilor și normelor interne în ceea ce privește gestionarea complexului sportiv din Ghencea, precum și pentru a evalua modul în care au fost generare veniturile, precum și gestionarea veniturilor și cheltuielilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *