logo
RNTV Live

Gigi Becali îşi asigură un câştig de proporţii! O sumă imensă pregătită pentru magnatul imobiliar din Pipera

gigi-becali-valeriu-iftime
Theo Tănăsescu

Gigi Becali dă lovitura! Suma uriaşă pe care o va încasa latifundiarul din Pipera. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Patronul celor de la FCSB pare obligat să vândă una dintre vedetele lui Elias Charalambous.

Gigi Becali ar putea să câştige 5 milioane de euro. Unul dintre jucătorii lui Elias Charalambous este vânat de două echipe din străinătate.

Gigi Becali dă lovitura!


Adrian Şut a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia. La prima dispută va fi urmărit, pe Arena Naţională, de oameni de la FC Copenhaga și Trabzonspor.

Șut poate să facă pasul decisiv spre un club de top, în cel mai important moment al carierei sale. Mijlocaşul visează să facă pasul spre un campionat important în această vară. Dacă FCSB va lua titlul, cota jucătorului ar putea să crească.

Șut va fi urmărit pe Arena Națională de cei de la Trabzonspor și Copenhaga, în condițiile în care mijlocașul face parte din lotul României pentru partidele cu Irlanda de Nord și Columbia.

Gigi Becali vrea cinci milioane de euro în schimbul lui Adrian Șut. Nu ţine neapărat să-l vândă pe jucător, dar această sumă ar putea să-l convingă să renunţe la jucător. „Vreau 5 milioane pe Șut. O să spuneți că nu costă 5 milioane, dar pe mine la ora asta mă interesează 50 de milioane, iar eu cele 50 de milioane le iau cu Șut în echipă, adică să iau titlul și Liga Campionilor. Eu am șanse la Liga Campionilor și nu mai vând, vreau să trag lozul cel mare. Eu am inteligență, matematică…”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, conform sursei citate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor