logo
RNTV Live

Gică Hagi dezvăluie: “E clar că Dan, la mentalitatea pe care o are, e supărat”

reactia-lui-gica-hagi-dupa-ce-a-fost-certat-public-de-gica-hagi-sa-tineti-minte-de-la-mine_12
Fălcescu Andreea

Farul Constanța a învins echipa CFR Cluj cu scorul de 2-1 într-un meci disputat pe terenul acestora, stadionul Gruia, în ultima etapă a play-off-ului SuperLigii.

Cu toate acestea, echipa lui Dan Petrescu rămâne pe locul trei în clasament, deoarece Universitatea Craiova a suferit o înfrângere pe teren propriu cu scorul de 0-1 în fața echipei Sepsi.

Gică Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a exprimat bucuria sa pentru victoria obținută de echipa sa și a menționat și despre tensiunea resimțită la finalul meciului.

“Fotbalul, întotdeauna, când câștigi, aduce bucurie și respect. CFR a câștigat 5 ani și a fost fericită 5 ani. Anul ăsta suntem noi cei mai buni și cei fericiți.

E clar că Dan, la mentalitatea pe care o are, e supărat. Dar sunt supărările lui, îl înțeleg. Jucătorii m-au făcut să fiu fericit, nu ne dădea nimeni nicio șansă. 

Acesta e sportul, întotdeauna unul e fericit și altul dezamăgit. Noi am făcut un an fantastic și suntem fericiți. Ăsta e sportul, așa îți câștigi respectul, am venit să jucăm.

Cred că nimeni nu credea în ce am reușit anul ăsta. Astăzi am avut și șansă. E logic că trebuie să ne și apărăm, jucăm la CFR acasă. Cred că am arătat că știm și faza asta. Am avut puține goluri primite, am și marcat foarte mult.

E un ciclu. Încercăm să dezvoltăm un club puternic în România, încercăm să facem față și în Europa. Lotul trebuie mărit. Întotdeauna avem asta cu tinerii”, a transmis Gică Hagi.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor