Sursa foto: Fanatik.ro

Gică Hagi, antrenorul principal de la Farul, a dat un răspuns la declarațiile lui Gigi Becali, în care acesta susținea că Hagi ar avea o înțelegere secretă cu Mihai Rotaru, acționarul echipei Universitatea Craiova.

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj”, a spus Gigi Becali la palat.

Hagi a ripostat imediat în urma afirmațiilor făcute de Becali

„Pentru mine nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. 

Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine. Și noi depindem numai de noi în momentul de față și o să mergem pe linia asta și vedem unde ajungem.

Noi am făcut un an extraordinar din toate punctele de vedere. Am dovedit până în momentul de față că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. În continuare mai avem trei meciuri”, a zis Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Farul și FCSB se află într-o luptă strânsă pentru câștigarea titlului de campioană, în timp ce Universitatea Craiova își dispută locul 3, care i-ar asigura prezența în preliminariile Conferece League, chiar dacă Sepsi va câștiga Cupa României.

Echipa lui Gică Hagi se află în fruntea clasamentului, având o diferență de 3 puncte față de FCSB, următoarea partidă fiind programată pe 13 mai în deplasare împotriva Universității Craiova, cu începere de la ora 21:30. În schimb, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FCSB cu o zi mai târziu, de la ora 21:00.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *