logo
RNTV Live

Gheorghe Dincă a fost eliberat din închisoare din cauza unei erori informatice! Cum a fost posibilă o asemenea gafă

sursă foto Antena3
Theo Tănăsescu

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a comis crimele îngrozitoare împotriva Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, afirmă că a fost eliberat din arest. Condmanat la închisoare pe viață pentru viol și omorul celor două tinere, acesta a fost transportat cu mașina de poliție prin Craiova, din cauza unei erori informatice. Sistemul, care a costat un milion de euro, a indicat autorităților că individul avea proces, însă la Curtea de Apel s-a constatat că a fost o greșeală.

„Monstrul din Caracal” a fost luat din celulă și urcat într-o dubă de Poliție, care l-a dus la Curtea de Apel Craiova, la un proces în care era acuzat de furt. A fost însoțit de pază și s-au respectat toate procedurile, dar criminalul nu era pe lista inculpaților din ziua cu pricina, potrivit Fanatik. După câteva minute bune, și-au dat seama că abia peste o lună trebuia scos din arest și adus la destinație!

Enervat la culme că a fost „deranjat” din condamnarea sa și că și-a petrecut câteva ore bune din „timpul său prețios”, a făcut plângere împotriva conducerii penitenciarului!

Cum s-a produs eroare prin care Gheorghe Dincă a fost scos din arest
Se pare că greșeala prin care Gheorghe Dincă a fost lăsat liber pentru că aplicația PMSWeb (Prisoner Management Sustem on Web) nu a funcționat așa cum trebuie. Este aceeași aplicație pe care Autoritatea Națională a Penitenciarelor a dat peste un milion de euro, potrivit Profit.ro.

Așadar, pentru că este în stadiu incipient tehnologia, criminalul nu a avut câștig de cauză și cererea sa a fost respinsă!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor