logo
RNTV Live

Prahova: Bărbat dispărut de la finalul anului trecut, găsit mort lângă un râu

mort-2
Mihai Constantinescu

rbat dispărut de la finalul anului trecut găsit mort lângă un râu! S-a întâmplat ieri, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane.

În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informații, nu există urme vizibile de violență.


Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-violent/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor