logo
RNTV Live

Găsirea unui loc de parcare, curată aventură? Ajutorul vine de la Google Maps. Află despre ce este vorba!

Mihai Constantinescu

Găsirea unui loc de parcare poate fi uneori o adevărată provocare pentru şoferii grăbiţi sau mai puţin grăbiţi. Nu şi pentru uitizatorii aplicaţiei Google Maps, care vor putea afla nu doar cât de congestionată este ruta aleasă, dar şi care sunt parcările unde pot găsi cele mai multe locuri libere.

Astfel, la alegerea unei rute din punctul A către punctul B, pe hartă vor fi evidenţiate şi parcările aflate în apropierea destinaţiei alese. Parcările cu disponibilitate mare a locurilor vor fi evidenţiate cu simbolul P colorat în albastru, în timp ce spaţiile cu locuri de parcare aproape de capacitatea maximă vor primi culoarea roşie. Informaţiile iniţiale vor continua să fie actualizate şi pe durata călătoriei, oferind alternative atunci când este posibil.

Aflată încă la stadiu de promisiune, funcţia de afişare a locurilor de parcare este disponibilă de câteva luni cu serviciul Waze (deţinut tot de Google), fiind astfel doar o chestiune de timp până ce funcţionalitatea va fi adăugată şi în Google Maps.

sursa descoperă.ro

sursa foto ziarul de cluj

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor