Galerie foto/Un oraş ne aduce cinste de sărbători. A fost inclus în topul celor mai frumoase oraşe europene  care merită vizitate de sărbători! O fi Ploieştiul?

Galeri foto/Un oraş ne aduce cinste de sărbători. A fost inclus în topul celor mai frumoase oraşe europene  care merită vizitate de sărbători! O fi Ploieştiul?
Galerie foto/Un oraş ne aduce cinste de sărbători. A fost inclus în topul celor mai frumoase oraşe europene  care merită vizitate de sărbători! O fi Ploieştiul?

Autorităţile locale din toate oraşele Europei se străduiesc ca în preajma sărbătorilor de iarnă să transforme urbea într-un loc feeric, pentru ca toată lumea să se bucure de Crăciun şi de Revelion şi, de ce nu , să atragă şi mai mulţi turişti.  Portalul msn.com a alcătuit o listă cu 14 dintre cele mai frumos decorate orașe europene care merită să fie vizitate de turiști în preajma Crăciunului.

Alături de orașe europene celebre precum Paris sau Berlin, pe listă se află și Bucureștiul.

cel mai verde complex reziential

În acest an, în București au fost aprinse 3 milioane de beculețe pentru sărbătorile de iarnă. Ele împodobesc Bucureștiul pe un traseu de 29 de kilometri, în 52 de locuri.

Iată care sunt oraşele unde sărbătorile de iarnă capătă sens:

 1. Paris, Franța
 2. Berlin, Germania
 3. București, România
 4. Budapesta, Ungaria
 5. Copenhaga, Danemarca
 6. Cracovia, Polonia
 7. Edinburgh, Scoția, Marea Britanie
 8. Helsinki, Finlanda
 9. Londra, Marea Britanie
 10. Madrid, Spania
 11. Praga, Cehia
 12. Roma, Italia
 13. Varșovia, Polonia
 14. Moscova, Rusia

Iată câteva imagini din cele mai frumose oraşe “gătite de sărbătoare”

Cât despre Plolieşti, de ieri şi aici a fost deschis sezonul sărbătorilor de iarnă. Sumele cheltuite pe luminiţele din oraş, cu tot cu figurine 3D, au costat 730.000 lei. În total, cu montaj cu tot, iluminatul festiv a costat 1.100.000 lei.

sursa greatnews

foto cu caracter ilustrativ

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here