logo
RNTV Live

Galerie foto/Un oraş ne aduce cinste de sărbători. A fost inclus în topul celor mai frumoase oraşe europene  care merită vizitate de sărbători! O fi Ploieştiul?

Galeri foto/Un oraş ne aduce cinste de sărbători. A fost inclus în topul celor mai frumoase oraşe europene  care merită vizitate de sărbători! O fi Ploieştiul?
Mihai Constantinescu

Autorităţile locale din toate oraşele Europei se străduiesc ca în preajma sărbătorilor de iarnă să transforme urbea într-un loc feeric, pentru ca toată lumea să se bucure de Crăciun şi de Revelion şi, de ce nu , să atragă şi mai mulţi turişti.  Portalul msn.com a alcătuit o listă cu 14 dintre cele mai frumos decorate orașe europene care merită să fie vizitate de turiști în preajma Crăciunului.

Alături de orașe europene celebre precum Paris sau Berlin, pe listă se află și Bucureștiul.

În acest an, în București au fost aprinse 3 milioane de beculețe pentru sărbătorile de iarnă. Ele împodobesc Bucureștiul pe un traseu de 29 de kilometri, în 52 de locuri.

Iată care sunt oraşele unde sărbătorile de iarnă capătă sens:

  1. Paris, Franța
  2. Berlin, Germania
  3. București, România
  4. Budapesta, Ungaria
  5. Copenhaga, Danemarca
  6. Cracovia, Polonia
  7. Edinburgh, Scoția, Marea Britanie
  8. Helsinki, Finlanda
  9. Londra, Marea Britanie
  10. Madrid, Spania
  11. Praga, Cehia
  12. Roma, Italia
  13. Varșovia, Polonia
  14. Moscova, Rusia

Iată câteva imagini din cele mai frumose oraşe “gătite de sărbătoare”

Cât despre Plolieşti, de ieri şi aici a fost deschis sezonul sărbătorilor de iarnă. Sumele cheltuite pe luminiţele din oraş, cu tot cu figurine 3D, au costat 730.000 lei. În total, cu montaj cu tot, iluminatul festiv a costat 1.100.000 lei.

sursa greatnews

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor