logo
RNTV Live

Galerie foto/”Raiul gurmanzilor” a ajuns la Ploiești. Ce surprize au fost pregătite și ce prețuri vă așteaptă

PLOIESTI FOOD FESTIVAL
rnews

Bulevardul Independeței, invadat de caravanele gusturilor

Sute de ploieșteni au luat cu asalt rulotele viu colorate din care mirosurile îmbietoare ale preparatelor din toate colțurile lumii te atrag perecum un magnet.

Numeroase rețete de burgeri, paste și grill-uri au făcut deliciul și celor mai pretențioși participanți la debutul evenimentului.

Nici deserturile nu lipsesc. Clătitele, înghețata sau îndrăgitele waffles te fac să uiți de orice dietă.

3 zile vor avea la dispoziție ploieștenii să se bucure de preparatele aduse de pe întreg Mapamondul.

Prețurile încep de la 5-6 lei pentru o frigăruie și pot ajunge până la 30 de lei pentru un meniu complet. Prețurile nu sunt foarte mari, spun organizatorii, întrucât ingredientele sunt autentice.

Pentru că voia bună nu se întreține doar cu mâncare gustoasă ci și cu muzică de calitate, fiecare seară de Street Food Festival va fi marcată de câte un concert de muzică live:

Vineri: concert Vama

Sâmbătă: concert Byron

Duminică: Subcarpați

Conceptul de street food este unul nou în țara noastră, dar devine tot mai cunoscut datorită originalității de care dau dovadă proprietarii de food truck-uri, a mâncării gustoase, dar și a influenței venite din străinătate în ceea ce privește stilul de viață al românilor. Festivalurile de street food sunt extrem de populare mai ales în Statele Unite ale Americii. Prima paradă a food truck-urilor a avut loc în anul 2010, în Los Angeles. Datorită evenimentelor de tip street food, în ultimii trei ani, România a devenit un punct important pe harta mondială a festivalurilor culinare.

Iată imaginile surprinse de căre reporterii RepublikaNEWS. În imagini puteti urmari si preturile pentru produsele existente la Ploiești Street Food Festival.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor