logo
RNTV Live

Galerie Foto/ Reprezentanţii DGA Prahova au ieşit în stradă

Galerie Foto/ Reprezentanţii DGA Prahova au ieşit în stradă
Mihai Constantinescu

Reprezenanţii DGA Prahova au ieşit în stradă astăzi. Au fost însoţiţi de către reprezentanţi ai ai Inspectoratului Județean de Politie Prahova, ai Inspectoratului Scolar Județean Prahova şi ai Consiliului Județean al Elevilor Prahova într- o acțiune de sensibilizare a cetățenilor cu privire la necesitatea sesizării faptelor de corupție, ocazie cu care au împărțit materiale promoționale. Caravana s-a deplasat pe distanța Ploiești-Sinaia-Busteni și s-a interacționat cu participanți la trafic si turisti. Acţiunea fost realizată pentru a marca cei 12 ani de existenţă a Direcției Generale Anticorupție.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Prahova, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor