GALERIE FOTO/ Produse irezistibile la Târgul cu bunătăţi de la Sinaia. Vedetele sunt nectarul de cătină şi zacusca din păstrăv

Târg de bunătăţi şi dichisuri la Sinaia

GALERIE FOTO/ Produse irezistibile la Târgul cu bunătăţi de la Sinaia. Vedetele sunt nectarul de cătină şi zacusca din păstrăv.

A devenit deja tradiţie în Prahova ca periodic cetăţenii să fie fermecaţi cu produse care se găsesc doar aici.

De data acesta târgul se deschise la Sinaia , în perioada 31 august- 2septembrie pe trotuarul Bdului Carol I, vis a vis de Hotel Rina.

Vedetele târgului vor fi nectarul de cătină şi zacusca din păstrăv.

Bineînțeles că veți găsi renumitele brânzeturi de la Fundata, de la familia Bangală, care an de an confirmă că merită să fie Producătorul anului, distincție obținută încă din 2015 până acum, dar și turta dulce de Bascov, cu tradiție transmisă din generație în generație, cu dulcețurile, siropurile și conservele de pedealurile Uilei, pe care orice gospodină și le dorește în cămară, baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiușcozi însiropate din abundență, umplute cu nucă coaptă sau cacao, după rețete învățate de la cofetarii turci. Veți găsi și de data aceasta ciocolata de casă sau sucurile naturale și migdale, caju, alune și nuci caramelizate.

Artiștii și artizanii vă vor aştepta cu decorațiuni și cosmetice naturale din levățică, tablouri din fir continuu de sârmă, unicat în România, tablouri, mic mobilier sau bijuterii pictate manual pe coajă de ou, bijuterii din pietre semiprețioase, obiecte de decor din hârtie, bijuterii din lemn si alamă şi multe altele.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/primaria-ploiesti-se-transforma-in-vanzator-de-fier-vechi-vezi-ce-are-la-vanzare/

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here