logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Ploieştiul a “îmbrăcat” straie de sărbătoare. Pregătiţi de Crăciun

luminite 3
Mihai Constantinescu

GALERIE FOTO/ Ploieştiul a “îmbrăcat” straie de sărbătoare. Pregătiţi de Crăciun

Centrul Ploieştiului s-a însufleţit mai mult ca oricând în această seară. Copii, tineri sau bunici, toţi au fost prezenţi la ora 18.15 să vadă deschiderea iluminatului festiv. Ploieştiul este acum gata de sărbătorile de iarnă.

Iată câteva fotografii cu luminiţele de Crăciun:

Cei mici, dar şi cei mari sunt invitaţi şi la alte două evenimente importante și cu tradiție la nivelul comunității locale, care sunt destinate celebrării Crăciunului și Anului Nou. Este vorba despre Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun.

Ambele evenimente se vor desfășura începând cu 5 decembrie 2019, în incinta Parcului Municipal Vest.

Astfel, la deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea ploieșteană va organiza și un spectacol inedit pentru copii, în Ajunul lui Moș Nicolae.

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă se va organiza și o nouă ediție a  Atelierelor lui Moș Crăciun, acțiune dedicată elevilor ploieșteni din clasele primare, în cadrul căreia copiii sunt îndrumați de artiști plastici în confecționarea de felicitări și decorațiuni de Crăciun.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-video-ceremonie-militara-de-retragere-cu-torte/?fbclid=IwAR2CoZgK_P7j7kugATOOr4ITRfqz4-JhLTLrD40GQKMvgTuvUkGDpPnUOyY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor