logo
RNTV Live

GALERIE FOTO. Mai multe mașini au fost vandalizate noaptea trecută în Ploiești!

6a935de4-fcf0-4478-995a-d2fe02870987
News Republika

Mașini distruse în Ploiești

Mai multe mașini au fost vandalizate miercuri spre joi noapte, 8 noiembrie, în Ploiești! S-a întâmplat la intersecția străzilor Armași și Grădinari și, deși mare parte din mașinile vandalizate erau abandonate pe domeniul public, a fost distrusă și mașina unui medic veterinar care are cabinet în zonă.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au făcut nenumărate sesizări la SGU și la Poliția Locală pentru ca mașinile abandonate să fie ridicate, dar nimeni nu a luat măsuri.

Într-un document din luna mai, transmis de Poliția Locală unei persoane care a făcut sesizare, reprezentanții instituției spun că au demarat demersurile pentru identificarea proprietarilor mașinilor și că au transmis către SGU să ia măsurile care se impun (foto dreapta).

Au trecut mai bine de șase luni de atunci și, deși oamenii au mai făcut sesizări, mașinile au rămas abandonate tot acolo. Noaptea trecută cineva s-a hotărât să vandalizeze respectivele autoturisme, dar a distrus și mașina medicului veterinar care spune că va depune plângere la poliție.

Directorul interimar al SGU Ploiești, contactat pentru un punct de vedere, a declarat că va verifica situația și că va reveni cu un răspuns.

Vezi mai jos galerie foto cu autoturismele vandalizate:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor