logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Feerie de lumini la Buşteni. Vezi când are loc deschiderea oficială a Sărbătorilor de iarnă

De Moş Nicolae se aprinde iluminatul festiv de sărbători
Mihai Constantinescu

De Moş Nicolae se aprinde iluminatul festiv de sărbători

Feerie de lumini la Buşteni. De Moş Nicolae, Buşteniul se îmbracă în straie de sărbătoare. Este ziua când se aprinde iluminatul festiv de sărbători.

Când vine vorba de vacanţe, staţiunea Buşteni este în topul preferinţelor românilor. Indiferent de sezon. Întruneşte toate calităţile necesare ca destinaţie perfectă de petrecere a timpului liber. De sărbătorile importante, gradul de ocupare este mai mereu de sută la sută.

Perioada de iarnă îi conferă un farmec deosebit. Feeria de lumini care îmbracă oraşul pe perioda sărbătorilor de iarnă face din Buşteni o staţiune de poveste.

În acest momet totul este pregătit pentru ca pe 6 decembrie să fie deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă. Figurinele luminoase de tot felul şi instalaţiile transformă oraşul într-un loc de vis pentru petrecerea sărbătorilor sau poate doar a unui week end.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cand-are-loc-la-ploiesti-deschiderea-oficiala-a-sarbatorilor-de-iarna-smiley-va-fi-si-el-prezent-la-acest-moment/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor