logo
RNTV Live

GALERIE FOTO: Curse spectaculoase astăzi, la Hipodromul din Ploiești

DSC_0279
Ștefan Petre

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia s-au desfăşurat patru curse de trap, principalul eveniment fiind reprezentat de Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”, la care s-a impus armăsarul General de Bry.

La reuniunea organizată de CSM Ploieşti prin Complex Hipodrom, cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş”, prima cursă a fost dedicată „Zilelor Ploieştiului” şi câştigată de armăsarul Mister Jet, condus de Adrian Marciu.

A urmat Premiul „Supermarket La Cocoş 1”, avându-l ca învingător pe Milupa BD, cu Gheorghe Vasile în Sulky, după care, la ora 11:00, s-a desfăşurat principala cursă a zilei, Premiul „Sfinţii Constantin şi Elena”.

CSM Ploiești notează că aceasta avea să fie şi cea mai spectaculoasă întrecere a reuniunii, cu un finiş strâns şi un câştigător oarecum scontat, armăsarul General de Bry, condus de Florin Mocanu, reuşind să se impună pe ultimii zeci de metri în faţa lui Nelson (driver Adrian Marciu) şi Viking (driver Ionuţ Dumitru)!

Reputatul medic Valeriu Zaharia a oficiat festivitatea de premiere, iar reuniunea a fost închisă de Premiul „Supermarket La Cocoş 2”, în care s-a impus Brigitta Gold BD, condusă de Ion Costeanu.

Copiii au putut, ca de obicei, să se plimbe cu calul Mokka, având de asemenea un „fun corner” unde să se poată juca, sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complexului Hipodrom.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi sunt: Supermarket La Cocoş, Radio Prahova, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Info Ploieşti City.

Următorul eveniment de acest tip este programat duminică, 28 mai, atunci când se va ţine Premiul Municipiului Ploieşti.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor