logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ ” Acuarela, o frumoasă poveste!” Inedită expoziţie de pictură la Muzeul Judeţean de Artă

expo5
rnews
 “Acuarela, o frumoasă poveste!” Sau un artist desăvârşit care îşi dedică întreaga viaţă pasiunii sale pentru pictură. Corneliu Drăgan Târgovişte, membru internaţional al Societăţii de Acuarelă din Birmingham, a fost prezent la Ploieşti, unde, la Muzeul Judeţean de Artă ” Ion Ionescu Quintus”, a avut loc vernisajul expoziţiei ” Acuarela, o frumoasă poveste!”. 
Expoziţia cu un titlu inspirat de sensibilitatea, graţia şi fineţea văluirilor de ape colorate infuzate în porii hârtiilor, a prezentat publicului prezent creaţia recentă a artistului.
Naraţiunea propusă de Corneliu Drăgan-Târgovişte este compusă dintr-un ansamblu de 32 de lucrări, care se conturează asemeni unor apariţii fluide, străvezii, distinse cu căldura emoţiilor sedimentate şi încununate de un farmec atemporal.
Constituite în jurul a două tematici, natura statică (ce punctează studiul de atelier) şi peisajele citadine (care vădesc munca en plein-air a autorului) reprezentând privelişti extrase din spaţiul prahovean, alături de vedute ale lagunei veneţiene, lucrările expuse la Muzeul Judeţean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus” vă aşteaptă să le savuraţi pe îndelete, în decursul lunii mai.
expo1expo2expo3expo4expo6expo7
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor