logo
RNTV Live

Galeria ”Olimpia” Comarnic a inițiat o campanie caritabilă de Crăciun pentru copiii nevoiași din oraș

47370127_2489802477702698_5178899478509256704_n
Mihai Constantinescu

Galeria ”Olimpia” Comarnic a inițiat o campanie caritabilă de Crăciun pentru copiii nevoiași din oraș

În pauza sezonului competițional în care activează echipa ”Olimpia” Comarnic – mai precis Liga C Prahova, Seria Câmpina, galeria formației își ocupă timpul cu încurajarea fotbaliștilor la meciurile amicale, dar și cu…faptele bune!

Pentru că e sezonul dărniciei, membrii galeriei comărnicene au inițiat o campanie caritabilă de ajutorare a copiilor cu o situație materială mai puțin fericită din oraș. Astfel, își vor dedica următoarea perioadă colectării de bunuri pentru copii: dulciuri, hăinuțe, bani și alimente neperisabile, de la oamenii cu suflet din Comarnic și nu numai, pe care le vor dărui, în preajma Ajunului Crăciunului, celor care au cu adevărat nevoie.

Peste 60 de persoane sunt pe lista familiilor cu probleme financiare din oraș. Pentru ei, membrii galeriei ”Olimpia” Comarnic, dar și alte persoane altruiste care s-au alăturat campaniei, vor încerca să strângă cât mai multe daruri, astfel încât să le facă sărbătorile de iarnă puțin mai fericite!

Cei care vor să împartă puțin din spiritul Crăciunului, sunt așteptați să doneze haine sau jucării pentru copiii cu nevoi, în fiecare duminică, de la orele 17.00, la sediul fostului restaurant Irish din Comarnic (lângă Poștă).

Pe 23 Decembrie 2018, această locație va fi deschisă toată ziua, pentru colectarea de haine, jucării sau alimente. De asemenea, se pot face donații în bani la Green Pub Comarnic, unde a fost instalată o urnă special pentru acest scop. În prezent, copiii cărora le sunt destinate cadourile au vârste cuprinse între 2 și 18 ani. Persoanele care cunosc familii cu nevoi din Comarnic, care ar putea beneficia în urma acestei campanii, pot contacta galeria Olimpia pe pagina de facebook: ”As Olimpia Comarnic”, unde găsesc și detalii despre această acțiune caritabilă!

comunicat Primăria Comarnic

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor