logo
RNTV Live

Gabriela Firea discută despre intenția sa de a candida ca independent. Comentarii după conferința de lansare a candidatului medic

Firea-716×420
Theo Tănăsescu

Gabriela Firea a afirmat miercuri, după ce a fost anunțată oficial candidatura comună a PSD-PNL pentru Primăria București, că nu va candida independent pentru această funcție deoarece se consideră “om de echipă” și a promovat întotdeauna acest principiu.

“Socotelile nu le poți încheia cu Bucureștiul câtă vreme de mulți ani mi-am exprimat dorința de a contribui și eu alături de alți colegi la ceva mai bine pentru bucureșteni.

Ideile pregătite de mine le voi transmite echipei tehnice, în măsura în care vor fi preluate, nu mai e problema mea, probabil că parțial vor fi preluate, parțial cele ale lui Buduja, și se va închega un program de guvernare locală.

Firea a sperat până în ultima clipă ca va fi aleasă

Pot să lupt pentru București și sub alte forme, am făcut-o și în Parlament, cu susținera unor legi, și ca ministru. E cam devreme să spun ce voi face peste 4 ani.

Dacă aș fi candidat independent contraziceam tot ce am afirmat mulți ani înainte, inclusiv în presă, că sunt om de echipă. În presă am lucrat în echipă, la catedră am lucrat în echipă”, a declarat ea.

Potrivit unor surse politice, Gabriela Firea a sperat până în ultimul moment ca va fi desemnată candiatul pentru Primăria Capitalei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor