logo
RNTV Live

Furturile de motorină, o practică obişnuită în Prahova?Mituirea jandarmilor, cea mai prostă idee/ FOTO

furt motorina 1
Mihai Constantinescu

Furturile de motorină devin o practică obişnuită în Prahova. Asta ar putea fi concluzia la care se poate ajuge dată fiind frecvenţă cu care se petrece acest tip de furturi.Ultimul depistat este Este al doilea caz din această săptămână

Ieri, în jurul orelor 22:10, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova, în timp ce executa misiuni specifice, a depistat pe raza localității Blejoi, în spatele magazinului de bricolaj “Leroy Merlin”, în sensul giratoriu din apropierea strazii Buda, un bărbat ce sustragea cu ajutorul unui furtun din cauciuc, din rezervorul unui autotren, produs cu miros și aspect specific de motorină.

La vederea patrulei de jandarmi, persoana în cauză a aruncat furtunul în iarbă, iar canistra din plastic care avea capacitatea de 20 litri, fiind aproape plină, a introdus-o în cutia de scule a remorcii.

În timpul stabilirii identitatii persoanei și identificării tuturor mijloacelor materiale de probă, bărbatul a scos din portofel două bacnote a cate 100 lei pe care le-a oferit lucratorilor jandarmi pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale față de fapta constatată. Jandarmii, sesizând intenția persoanei de a le oferi o sumă de bani pentru a nu își îndeplini atribuțiile legale, au procedat la inregistrarea audio a acestui fapt. A fost anunțată de îndată Structura D.G.A.Ploiesti, la fata locului prezentandu-se o echipă operativă din cadrul D.G.A. care a întreprins măsurile legale. În raport cu faptele persoanei depistate, jandarmii au întocmit documentele specifice pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și dare de mită.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/volosevici-vrea-un-spital…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-pacient-internat-pe-sectia…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fructul-ingerilor-se-cultiva-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/adio-petreceri-de-revelion/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/daca-in-rai-ar-exista-toamna…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor