Furturi din maşini în zona de Sud a Ploieştiul. Poliţiştii au făcut percheziţii la persoanele bănuite

mănuşi şi măşti de schi
cautam-reporteri-republikanews

Furturi din maşini în zona de Sud a Ploieştiul. Poliţiştii au făcut percheziţii la persoanele bănuite de aceste fapte. Faptele s-au petrecut în noaptea de 12/13 martie când hoţii ar fi comis mai multe furturi din autoturisme.

Pe fir au intrat oamenii legii ploieşteni care ieri au efectuat patru percheziții domiciliare în Ploiești și în comuna Bărcănești, la persoanele bănuite de furt calificat.

Operațiuni financiare frauduloase

Totodată, acțiunea a vizat și probarea activității infracționale în ceea ce privește fapte de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare frauduloase, comise în luna decembrie anul 2020, constând în aceea că, unei persoane vătămate i-a fost sustras din geantă, un portofel ce conținea acte, documente și carduri bancare, acestea din urmă fiind folosite pentru retragerea de numerar de la bancomate.


Prejudiciul cauzat prin comiterea infracțiunilor se ridică la suma de 6500 lei.

Patru persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, față de acestea s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate unității de parchet, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
La activitate au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://republikanews.ro/injunghiat-in-cafenea

Vezi şi https://republikanews.ro/accidentul-rutier-pe-bulevardul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here