logo
RNTV Live

FURT DE PROPORȚII LA TÂRGȘORUL VECHI. 180 de oi au dispărut în toiul nopții

oi-peris7
Oana Stoica

”Tun” dat în miez de noapte la Târgșorul Vechi.

Indivizi necunoscuți au reușit să fure în timp record, nu mai puțin de 180 de oi aflate într-un țarc, în localitate.

Chiar dacă câinii au lătrat, câțiva indivizi care dormeau într-o baracă la câteva zeci de metri de stână, spun că nu au auzit nimic.

Proprietarul a descoperit furtul abia în zori, când a mers să verifice animalele, așa că a anunțat imediat poliția.

Se pare, spun localnicii, că hoții ar fi încercat să fure și alte animale de pe raza comunei, tot noaptea trecută. Ba mai mult, sunt indicii serioase că hoții sunt locuitori din Târgșorul Vechi.

Polițiștii fac acum cercetări, au fost ridicate urmele de mașină de la fața locului și se verifică camerele de supraveghere de pe traseul pe care se presupune că au fugit hoții.

Comunicatul IPJ Prahova:

În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Târgșoru Vechi despre faptul că i-au fost sustrase 180 de oi, de pe un teren din comună.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspunderea penală a acestora.

UPDATE

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor