Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina,pe durata nopții, pentru remedierea unui defect accidental major

sursă foto Facebook
angajare

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pe durata nopții, pentru remedierea unui defect accidental major.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 16 noiembrie 2021, pentru remedierea unui defect accidental major, produs în rețeaua de distribuție, la intersecția dintre străzile Calea Doftanei și B.P.Hașdeu.

Intervenția echipelor HIDRO PRAHOVA SA se va realiza pe durata nopții, în intervalul 1.00-7.00.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA SA din municipiul Câmpina.

Reluarea furnizării apei potabile se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, în intervalul 7.00-11.00, pe măsura umplerii rețelei de distribuție. Înainte de reluarea furnizării, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare. Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toți consumatorii afectați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii.

Vezi şi https://republikanews.ro/s-a-aruncat-de-la-etajul-unui…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here