logo
RNTV Live

Fruntasi la capitolul plati de taxe si impozite. Bonificatia, pe placul ploiestenilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Fruntasi la capitolul plati de taxe si impozite. Bonificatia, pe placul ploiestenilor

In ciuda faptului ca traversam o perioada grea din punct de vedere economic, la Ploiesti oamenii sunt fruntasi la capitolul plati de taxe si impozite. Aproape 80% dintre contribuabili si-au platit darile catre stat in mod voluntar. Oamenii impovarati de cresterea preturilor spun ca stau mai linistiti daca macar se stiu cu aceste obligatii platite la timp.

Fruntasi la capitolul plati de taxe si impozite. Bonificatia, pe placul ploiestenilor

Fie ca platesc in primul trimestru, pentru a beneficia de bonificatia de 10%, fie ca se incadreaza in termenele stabilite de autoritati, pentru plata taxelor si impozitelor, ploiestenii sunt constiinciosi cand vine vorba de plata darilor catre Serviciul Public Finante Locale Ploiesti.

Iar datele statistice ale SPFL Ploiesti arata ca peste 50% dintre ploiesteni isi achita taxele si impozitele pana la 31 martie.

Exista in rapoartele institutiei si persoane care nu isi achita la timp taxele si impozitele. În aceste cazuri se emit somatii de plata.

Consiliul Local Ploiesti a votat an de an ca bonificatia pentru plata in avans a taxelor si impozitelor sa ramana pana la plafonul maxim prevazut de lege, de 10%. Sunt orase care fie au exclus facilitatea, fie au micsorat-o considerabil.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor