logo
RNTV Live

FRF, atacată la Curtea de Apel!

pandurii-gheata
Cristian Anghelescu

FRF, atacată la Curtea de Apel!

Pandurii Târgu-Jiu, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut, a dat în judecată FRF la Curtea de Apel! Acțiunea se referă la meciul pierdut de gorjeni la “masa verde” în fața celor de la ASA. Atunci, în iarnă, aceștia au refuzat să intre pe teren după pauză.

FRF a respins recursul făcut de Pandurii, ca fiind tardiv, în privința deciziei de a fi penalizați cu 3 puncte. Plus pierderea meciului cu ASA la “masa verde”! Numai că gorjenii au decis să ducă dosarul la Curtea de Apel, informează ziare.com.

Reprezentanții clubului susțin că s-au încadrat în termenul legal cu depunerea documentației și au atacat decizia Federației atât la TAS, cât și la Curtea de Apel.

Ce s-ar putea întâmpla?

În cazul în care va avea câștig de cauză, Pandurii ar putea evolua și sezonul viitor în Liga 1. Firește, echipa câștigătoare a barajului, ACS Poli Timișoara, ar urma să fie retrogradată!

“Cei de la Comisia de Recurs a FRF ne-au anunțat abia pe 22 mai despre faptul că ne-au judecat pe o excepție, că n-am fi făcut în timp util recursul. Acum am făcut și la TAS și la Curtea de Apel demersuri. Cei de la FRF n-au vrut să ne judece pe fond, că s-a depășit termenul de recurs, deși nu este de adevărat!

Curtea de Apel nu poate acum decât să întoarcă decizia și FRF să ne judece pe fond. Apoi sperăm să primim o decizie din partea Comisiei de Recurs pentru a o ataca la TAS. Am făcut deja și la TAS o cerere pentru anularea hotărârii FRF, în paralel cu cea de la Curtea de Apel”, a spus Marian Condescu, președintele echipei, pentru sursa citată.

Același Condescu, sigur pe sine, a continuat dezlănțuit:

“Terenul nu putea să suporte un meci oficial din campionatul României. Suprafața era înghețată, scrie și în raportul de arbitraj. Terenul nu avea suprafață de încălzire. Să lași totul la mâna unui singur om, care era arbitrul. Nu e normal!” a conchis Marian Condescu pentru ziare.com

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor