logo
RNTV Live

Frații Tate, eliberați din pușcărie după doar 3 luni!

image-2023-02-2-26059198-41-fratii-andrew-tristan-tate
Ștefan Petre

Frații Tate, arestați pe teritoriul României sub acuzațiile de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au scăpat de închisoare. Instanța a decis vineri, 31 martie, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui Andrew și Tristan Tate.

În jurul orei 23:30, cei 2 influenceri au părăsit arestul Capitalei, însoțiți de avocatul lor.

„Încontinuu am sperat și am așteptat această decizie, ni se pare o decizie temeinică, legală și corectă. Ne-am rugat pentru această decizie”, a spus Tristan Tate.

„Sunt un om nevinovat și abia aștept să demonstrez asta”, a declarat și Andrew Tate, care a spus apoi în limba română: „Mergem acasă!”.

Avocatul celor doi frați Tate a transmis că încă nu le-a fost transmisă motivarea judecătorilor în decizia instanței, dar a declarat presei că cei doi nu au voie să ia legătura cu victimele din dosar, scrie Realitatea.

„Ca interdicție este să nu la legătura cu celelalte părți din dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare. Nu avem motivarea deciziei, motiv pentru care nu știm dacă există și alte interdicții”avocatul fraților Tate, în fața Arestului Central

Deși au fost eliberați, rămâne valabil sechestrul pe mașini, pe criptomonede, pe proprietăți.  

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor