FOTO/ Pe un drum intens circulat din Prahova se montează separatoare de sens

FOTO/ Pe un drum intens circulat din Prahova se montează separatoare de sens

Riscul accidentelor rutiere grave şi extrem de grave este ridicat în Prahova mai ales din cauza valorilor de trafic ridicate, cât şi a vitezei. Iată de ce separatoarele de sens sunt esenţiale pentru a salva vieţi omeneşti şi bunuri.

Astăzi, a început montarea de separatoare de sens  şi în Bucov. Oficialii speră ca acestea să diminueze numărul accidentelor grave.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-cel-mai-impresionant-si-complex-film-dedicat-ploiestiului/?fbclid=IwAR0GYJZDnSdEiRs6Pl8YZDX2diV-o085aIAg9QUSnWfmAmaWtXGABuTIPOc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă foto facebook

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!
    Separatoarele au fost deja montate pana in comuna Bucov, unde locuiesc si eu.Acum, dupa aceasta “imbunatatire”, a devenit o adevarata aventura virajul la stanga pentru a putea intra, din DN pe strazi secundare (la politie, la benzinaria Petrom) spre casele noastre. Distanta lasata intre aceste separatoare este insuficienta, vizibilitatea, pentru asigurare inainte de efectuarea virajului la stanga este obturata de aceste separatoare.
    Ma intreb daca aceste separatoare au fost montate conform standardelor internationale.
    Va rog sa imi spuneti unde se pot face sesizari, poate reusim sa extindem aceasta distanta in intersectii, unde este vitala vizibilitatea pentru accesul auto.

    Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here